Adresa

Str Crisului Nr 11, Oradea, Bihor

Ai intrebari?

0742940769

Email

office@3dcad.ro

GIS

GIS-ul (Sistem Informațional Geografic)

este cadrul care permite culegerea, gestionarea și analiza datelor. Având rădăcinile în știința geografiei, GIS-ul integrează mai multe tipuri de date. Analizează locații spațiale și organizează straturi de informații în vizualizări utilizând hărți și scene 3D. Având această capabilitate unică, GIS-ul dezvăluie o înțelegere mai profundă a datelor, cum ar fi modele, relații și situații – ajuntând utilizatorii să ia decizii mai inteligente.

Cum este utilizat GIS-ul?

Sute de mii de organizații din aproape toate domeniile utilizează GIS-ul pentru a crea hărți care comunică, realizează analize, distribuie informație și rezolvă probleme complexe care apar în lume. Acest lucru schimbă modul în care funcționează lumea.

Cum funcționează GIS-ul

Tehnologia GIS aplică știința geografiei utilizând unelte pentru înțelegere și colaborare. Îi ajută pe oameni să atingă un scop comun: să obțină inteligență pentru acțiune din toate tipurile de date.

Hărți

Hărțile sunt containere geografice pentru straturile de date și analizele cu care doriți să lucrați. Hărțile GIS sunt ușor de împărtășit și de încorporat în aplicații, accesibile oricui, de oriunde.

Date

GIS-ul integrează multe tipuri de straturi de date utilizând locația spațială. Majoritatea datelor au o componentă geografică. Datele GIS includ imagini, caracteristici și hărți de bază corelate cu tabele și foi de calcul.

Analiză

Analizele spațiale vă permit să evaluați convenabilitatea și capabilitatea, să estimați și să anticipați, să interpretați și să înțelegeți și multe altele, oferind perspective noi înțelegerii și luării deciziilor.

Aplicații

Aplicațiile furnizează experiențe orientate către utilizator pentru a realiza munca și pentru a aduce GIS-ul la viață pentru toată lumea. Aplicațiile GIS funcționează oriunde: pe telefoanele mobile, tablete, browser web și pe desktop.